Siirry suoraan sivun sisältöön

Faust, koululaisooppera Auringonkukat, Offcore  

Ole mukana tukemassa ainutlaatuista taidetta 

Kansallisooppera ja -baletti ovat tarjonneet vuosikymmenten ajan – ja tarjoavat tästä eteenpäinkin vahvoja elämyksiä ja henkistä ylösrakentamista. Ne ovat tuoneet tehokkaan vastapainon arjen joskus haasteellisillekin tilanteille.

Suurten klassisten ja nykypäivän mestarien oopperat ja baletit ovat olleet ennen meitä ja elävät vahvasti myös jälkeemme. Haluamme olla omalla tuellamme auttamassa nimenomaan nuorten laulu- ja balettitaiteilijoiden etenemistä heidän uransa kriittisessä starttivaiheessa. Ja tietysti "oman talon" menestyksen ohella tavoitteenamme on, että nuoret salmiset, mattilat, isokosket, uotiset ja englundit aikanaan menestyvät myös kansainvälisillä estradeilla.

Tunnemme ystäväpiirissämme monia kanssamme samoin tähän taiteenalaan suhtautuvia ihmisiä, jotka kutsumme mukaan yhteiseen tukihankkeeseen."

Kansallisoopperan tukijat Satu ja Kari Vainio

Tule mukaan edistämään yhteistä päämääräämme: laadukasta, kansainvälisestikin arvostettua ooppera- ja balettitaidetta.

Testamenttilahjoituksesi ohjataan lyhentämättömänä Oopperan Tukisäätiön nimikkorahastojen kautta apurahoina. Sinä ja yhteisösi voitte vaivattomasti olla mukana edistämässä oopperan ja baletin kehitystä. Testamentin osalta noudatetaan testamentin tekijän tahtoa varojen käytöstä.

Tuloverolain mukaisesti yhteisöt voivat vähentää verotuksessa 850–50.000 euron suuruisen rahalahjoituksen.

Tervetuloa mukaan!

Tukisäätiön yhteystiedot