Siirry suoraan sivun sisältöön

Your grant application must be received by 16.00 on Friday 6 January 2012.

Harjoituspianisti ja laulaja, kontrabasso, balettitanssijoita harjoituksessa

 

Oopperan Tukisäätiön apurahat

Oopperan Tukisäätiö myöntää apurahoja oopperan ja baletin luoville ja esittäville taiteilijoille sekä muille ooppera- ja balettitaidetta tukevissa tehtävissä toimiville henkilöille.

Apurahat myönnetään Tukisäätiön rahastoista kannustukseksi ammattitaidon kehittämisessä. Apurahoja annetaan mm. laulajille, muusikoille ja tanssijoille ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen, esimerkiksi kurssimaksuihin ja niistä syntyviin matkakustannuksiin. 

Vuoden 2015 apurahat ovat nyt haettavissa. Voit  lähettää hakemuksen alla olevan linkin kautta tai tulostaa lomakkeen ja täyttää sen käsin. Hakemukset on jätettävä tiistaihin 6.1.2015 mennessä. 

The 2015 grants are open for applications. Please see the instructions and fill in the form below. The applications must be returned by 6 January, 2015.

 

Hae apurahaa verkkolomakkeella / Please apply here

Hakuohjeet

Application instructions

Tulosta lomake ja täytä käsin / Print out and fill in


 

Myönnetyt apurahat

Oopperan Tukisäätiön jakamat apurahat ovat kannustaneet lukuisia taiteilijoita ja Kansallisoopperan muita ammattikuntia edustavia työntekijöitä opinnoissaan. Alla olevasta linkistä näet Tukisäätiön stipendiaatit tältä ja aiemmilta vuosilta.

Apurahojen saajat ja stipendiaatit 2014–2010