Siirry suoraan sivun sisältöön

Figaron häät: Jussi Miilunpalo, Tiina Vahevaara, Hannu Niemelä

Pääharjoitukset

Joidenkin oopperoiden ja balettien pääharjoituksia voi päästä seuraamaan osana koulussa annettavaa taidekasvatusta. Tilaisuuksia on kuitenkin harvoin ja paikkoja vain rajoitetusti (yleisöä otetaan yleensä vain parville), joten pääsy harjoituksiin järjestyy mahdollisuuksien mukaan. 

Ilmoittaudu ennakkoon 

Harjoituksiin on ilmoittauduttava ennakkoon, jonka jälkeen lähetämme ryhmälle vahvistuksen. Emme valitettavasti voi päästää saliin ennakkoon ilmoittautumattomia ryhmiä.  Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Syksyn pääharjoituksiin ilmoittautuminen alkoi ma 18.8.2014.

Kerro ilmoittautumisessasi toivottu pääharjoitus (mielellään pari vaihtoehtoa), koulu ja luokka-aste, oppilaiden ja opettajien määrät erikseen, yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero sekä koulun postiosoite. Muistathan myös kertoa mahdolliset lisätiedot, kuten pyörätuolipaikkojen tarpeen.

Ilmoittautua voi sähköpostitse osoitteeseen:

Ooppera oli hieno lavasteilta ja musiikki oli myös hienoa. Oopperalaulajat lauloivat hyvin mutta kapellimestari on näköjään koko ajan erimieltä. Esitys oli liian mielestäni pitkä vaikka olen sentään jo 16-vuotias.

Tulevat avoimet pääharjoitukset

Kansallisooppera järjestää säännöllisesti avoimia pääharjoituksia. Harjoituksia seuraamaan otetaan pääsääntöisesti koululaisryhmiä, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muut ryhmät pääsevät mukaan.

Tulevat avoimet pääharjoitukset

Ohjeita pääharjoitukseen tulijalle

Mikä on pääharjoitus? Kuinka siellä käyttäydytään? Saako mukaan ottaa eväitä?

Kattavasta ohjeistuksestamme löydät tarvittavat tiedot ooperavierailua varten.

Ohjeita pääharjoitukseen tulijalle

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi pääharjoituksia koskien.

Yleisöyhteistyön yhteystiedot