Siirry suoraan sivun sisältöön

Alle kouluikäisille soveltuvat esitykset

Kansallisooppera tarjoaa myös alle kouluikäisille esityksiä ja toimintaa.

Syksyllä 2012 Kansallisoopperassa on kaksi alle kouluikäisille sopivaa teosta, lämpiöooppera KadosKissa sekä lämpiöseikkailu Nimeni on Sormiradio

SormiradioNimeni on Sormiradio

Tanssiseikkailu Nimeni on Sormiradio kertoo kahden hyvin erilaisen hahmon ystävyydestä ja oman paikan löytämisestä maailmassa.

Yli 4-vuotiaille suunnatun lämminhenkisen absurdin tanssiteoksen ovat Suomen Kansallisoopperalle luoneet koreografi Thomas Rydberg ja visualisoinnista vastaava Jaakko Pesonen. Nimeni on Sormiradio on työparin ensimmäinen lastenteos. Sormiradion äänimaailma seurailee hahmojen olemuksia sekä maailmoja, ja teoksessa soi rytminen musiikki Kraftwerkista ja The Jacksonsista J.S. Bachiin.

Teoksen esitysajat

 

KadosKissaKadosKissa

Kreivi Forellin keittiössä keittiöpiika Pulmu Kupponen haaveilee omasta maitobaarista ja hovimestari Taisto Sellovaara yllyttää hiirulaista kapinaan kreivin hirmuvaltaa vastaan.

KadosKissa on Kansallisoopperan uusin lämpiöooppera, joka sopii erityisen hyvin 4–8-vuotiaille. Pienoisoopperaan liittyy myös ennakkotarina, joka kerrotaan lämpiössä ennen esitystä.

Teoksen esitysajat