Siirry suoraan sivun sisältöön

Avoimet ovet

Yleisötyössä ooppera ja
baletti tutuiksi


Osastomme tavoittaa eri-ikäisiä ihmisiä ympäri Suomen. Tarjoamme osallistavaa taiteellista toimintaa, erityisryhmille suunnattuja baletti- ja oopperaesityksiä, tapahtumia ja täydennyskoulutusta jo ammatissa oleville toimijoille.

Tutustu oopperataloon!

Millaista on oopperalaulajan arki, ja mitä musiikkijärjestäjä järjestää? Entä miten syntyy balettitanssijan tyllihame, ja miltä näyttää maailma orkesterimontusta käsin? Tämä kaikki ja paljon muuta selviää vierailemalla Spotissa! Uusi virtuaalinen oopperatalo tarjoaa kiinnostavia välähdyksiä oopperasta. Spotissa voit tutustua oopperan eri ammatteihin ja nähdä mitä kaikkea kulissien takana tapahtuu. Tästä Spottiin!

Haku Ensikertalaiset-projektiin on käynnissä

Tule mukaan Ensikertalaiset-projektiin, koe itse tekemällä ja ihastu! Etsimme kymmentä täysi-ikäistä osallistujaa Ensikertalaiset-projektiin, joka toteutetaan Kansallisoopperassa 29.9.-17.11.2015 välisenä aikana. Projektissa tutustutaan oopperan ja baletin maailmaan työpajoihin osallistumalla ja harjoituksia seuraamalla. Työpajoihin kokoonnutaan tiistaisin klo 17-20 ja harjoituksia seurataan muutamana aamupäivänä. Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi ennakkotaitoja. Hakuaika päättyy 20.9.2015.

Lisätietoja ja hakuohjeet täältä.

Ota yhteyttä 

Kiinnostuitko toiminnasta Kansallisoopperan Yleisötyön kanssa? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yleisötyön yhteystiedot

Esityksiä lapsille ja nuorille

Kansallisoopperan ohjelmistossa on  erityisesti lapsille ja nuorille suunnattuja teoksia. Löydät ajankohtaiset oopperat ja baletit esityskalenterista.

Lasten ja nuorten ohjelmisto