Siirry suoraan sivun sisältöön

Oopperashop  

Oopperashop

Oopperashop palvelee Oopperatalossa Oopperankujan puoleisessa aulassa, vastapäätä lipunmyyntiä.

Kauppa on avoinna lipunmyynnin ollessa auki sekä aina ennen esityksiä, väliajoilla ja esitysten jälkeen.

Oopperashopissa on myynnissä Kansallisoopperan ja Kansallisbaletin nimikkotuotteita, fanituotteita, kirjoja, cd-levyjä ja dvd:itä ja paljon muuta. 
  

PostikortitPostikortit

Laaja valikoima erilaisia postikortteja: kuvia Oopperatalosta, teoskuvia oopperoista ja baleteista, vanhoja nostagisia kuvia... Myös esim. joulukorteiksi sopivia Lumikuningatar-kortteja.

MuistipeliOopperan ja baletin nimikkotuotteet

Oopperashopissa on laaja valikoima ooppera- ja balettiaiheisia tuotteita, joita et muualta saa! Esimerkiksi baletin muistipeli vie pelaajat viime aikojen suosituimpien balettien maailmaan. Baletti- ja ooppera-aiheisia paitoja on saatavilla mm. joistakin ajankohtaisista teoksista - niin kauan kuin paitoja riittää! Valikoimassa on myös esimerkiksi tyylikäs Ooppera-sateenvarjo ja ylellinen Ooppera-kynä kotelossaan.

UniikkituotteetBaletin fanituotteet ja uniikkituotteet

Oopperashopin valikoimissa on erilaisia uniikkituotteita, kuten Oopperan puvustamossa valmistettuja pikkututuitä, tanssijoiden nimikirjoituksilla varustettuja balettitossuja sekä Oopperan vanhoista mainoskankaista valmistettuja uniikkikasseja. Valikoima vaihtelee saatavuuden mukaan!

Ooppera-magneetitOopperan hahmot tuotteissa

Hauskat Oopperan hahmot seikkailevat useissa Oopperashopin tuotteissa. Jouko Ollikaisen piirtämissä kuvissa nähdään niin ballerina, Valkyria-hahmo kuin koko Oopperatalokin. Valikoimissa on mm. jääkaappimagneetteja, tiskirättejä, Teema-mukeja, heijastimia ja kenkäpusseja.

Baletin juhlajulkaisuKirjat ja julkaisut

Oopperashopin valikoimissa on runsaasti ooppera- ja balettiaiheisia kirjoja. Lisäksi myynnissä on vain Oopperashopista saatavia julkaisuja, kuten Oopperan 100-vuotis- ja Baletin 90-vuotisjuhlajulkaisuja. 

Ooppera-minttupastillitSuu raikkaaksi!

Ooppera-minttupastillit raikastavat suun oopperan lomassa! Kätevässä, taskuun mahtuvassa peltirasiassa on päällä hauska piirros Oopperatalosta. Pastillit ovat raikkaan makuisia sokerittomia minttupastilleja. 

Ooppera-postimerkitKansallisooppera 100 vuotta -postimerkit

Kansallisoopperan täyttäessä sata vuotta 2011 julkaistiin juhlapostimerkki. Merkkejä on edelleen saatavissa Oopperashopista; 2. luokan ikimerkit soveltuvat edelleen normaaleihin postikortteihin ja kirjeisiin. Nyt merkit ovat jo harvinaisuus!

KäsiohjelmatKäsiohjelmat

Oopperoiden ja balettien käsiohjelman voi hankkia myös etu- tai jälkikäteen! Käsiohjelmat julkaistaan teosten ensi-iltapäivänä.

Aleksis Kivi DVDDVD:t ja CD:t

Oopperashopissa on laaja valikoima DVD- ja CD-taltiointeja maailmalta. Mukana on myös viime vuosina julkaistuja suomalaisia ooppera- ja balettiaiheisia DVD:itä ja CD:itä. Tutustu valikoimaan myymälässä!