Siirry suoraan sivun sisältöön

Näytä tiedotteet aiheen mukaan
Näytä tiedotteet vuoden mukaan
Näytä kaikki tiedotteet

Näytä kaikki tiedotteet

28.11.2012

Lumikuningattarelle kuusi lisäesitystä

Suomen Kansallisbaletin Lumikuningatar saa suuren yleisö- ja arvostelumenestyksen vuoksi kuusi lisäesitystä.

Uusien esitysten päivämäärät ovat 3.1., 11.1., 22.1., 23.1., 29.1. ja 31.1. Lisäesityksistä kaksi tulee Verdin oopperan Naamiohuvit tilalle ja neljä korvaa baletin Joutsenlampi. Liput tulevat myyntiin perjantaina 30.11. klo 9 Oopperan lipunmyynnissä ja Lippupisteessä.

Lumikuningattaren liput myytiin loppuun jo ennen ensi-iltaa 23.11., vaikka esityksiä oli jo lisätty yhdellä. Kaiken kaikkiaan Lumikuningatar saa tällä kaudella peräti 20 esitystä. Valtavan suosion saaneen koko perheen baletin koreografia on Kenneth Greven  ja musiikki Tuomas Kantelisen. Visuaalisesta loistosta vastaavat Erika Turunen, Mikki Kunttu ja Pekka Helynen.

Naamiohuveihin 3.1. ja 11.1. sekä Joutsenlampeen 22.1., 23.1., 29.1. tai 31.1. lipun hankkineet voivat vaihtaa sen Oopperan lipunmyynnissä joko kyseisen päivän Lumikuningattareen tai jonkin toisen päivän Naamiohuveihin tai Joutsenlampeen tai mihin tahansa muuhun esitykseen. Mikäli vaihtoehdoista ei löydy sopivaa, Oopperan lipunmyynti palauttaa lipun hinnan. Muista kuluista Kansallisooppera ei vastaa. Lipun vaihtamisesta tai takaisinlunastamisesta tulisi sopia Oopperan lipunmyynnin kanssa 20.12. mennessä. Kansallisooppera on jo pyrkinyt tavoittamaan kaikki tiedossaan olevat lipun ostaneet asiakkaat.

Naamiohuvien esityksiä on muutosten jälkeen viisi ja Joutsenlammen esityksiä yhdeksän. Esitysten lisääminen ja peruuttaminen Kansallisoopperassa on erityisen haastavaa suurten esiintyjämäärien vuoksi. Näin suurta määrää lisäesityksiä ei Suomen Kansallisoopperan uudessa talossa ole aiemmin järjestetty.