Siirry suoraan sivun sisältöön

Näytä tiedotteet aiheen mukaan
Näytä tiedotteet vuoden mukaan
Näytä kaikki tiedotteet

Näytä kaikki tiedotteet

21.11.2011

Tanssikoulujen NykytanssiPaletti tuo 160 nuorta harrastajaa Alminsaliin

Suomen tanssikoulut ovat jo kolmena keväänä lähettäneet klassisen baletin valiojoukkonsa Tanssikoulujen BalettiPaletti-tapahtumaan Kansallisoopperan päänäyttämölle

Kansallisoopperan päänäyttämölle. Nyt on nykytanssin vuoro. Lauantaina 26. marraskuuta nuoret modernin, jazz- ja nykytanssin harrastajat täyttävät Tanssikoulujen NykytanssiPaletti -tapahtumassa Alminsalin tanssin riemulla. Mukana on 162 iältään 10­-22-vuotiasta harrastajaa eri puolilta Suomea. Kavalkadiin pyrki 67 tanssinumeroa, joista 23 valittiin mukaan.

Edustettuina on 19 tanssikoulua eri puolilta Suomea. Pääkaupunkiseudulta mukana ovat Itä-Helsingin Musiikkiopiston tanssiosasto, Tanssivintti, Tamara Rasmussen Opisto, Espoon Tanssiopisto ja Vantaan Tanssiopisto, ja muualta Suomesta Etelä-Savon Tanssiopisto (Mikkeli), Jyväskylän Tanssiopisto, Kajaanin Tanssi, Kirkkonummen tanssiyhdistys, Koskelan tanssi (Äänekoski), Lahden Tanssiopisto, Nokian Tanssi- ja Teatteriopisto Glissade, Nurmijärven tanssiopisto, Baletti- ja Tanssistudio Teija Suova (Tampere), "tanssiin kutsu" Elwa Molin (Tampere), Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteff, Tanssiopisto Sonja Tammela (Lappeenranta), Tanssistudio Point (Turku) ja Turun Seudun Tanssioppilaitos. Omilla numeroillaan esittäytyvät myös Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen oppilaat.

 Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Suomen tanssioppilaitosten liiton kanssa.

Katso esittely