Siirry suoraan sivun sisältöön

Näytä tiedotteet aiheen mukaan
Näytä tiedotteet vuoden mukaan
Näytä kaikki tiedotteet

Näytä kaikki tiedotteet

6.9.2011

Suosittu klubi-ilta Dance with Dancers valtaa jälleen Alminsalin

Suomen Kansallisbaletti järjestää jälleen lauantaina 17. syyskuuta suositun klubi-illan Dance with Dancers, jossa yleisö pääsee juhlimaan ja tanssimaan aamunkoittoon Oopperalla!

Kolmannen kerran järjestettävä klubi-ilta on saanut huikean vastaanoton, ja illan liput on myyty aiemmilla kerroilla loppuun. Alminsali lämpiöineen muuttuu tyylikkääksi klubiksi, jonne Kansallisbaletin tanssijat tuovat omia numeroitaan. Klubi-illassa on ainutkertainen mahdollisuus päästä bilettämään Alminsalin näyttämölle - yhdessä Kansallisbaletin tanssijoiden kanssa!

Illan aikana nähdään Kansallisbaletin tanssijoiden ohjelmanumeroita, kuten katkelmia mukaansatempaavasta Ohad Naharinin teoksesta Minus 7 sekä syksyn ensi-iltateoksista, Satu Tuomiston Lähellä, Robert Sher-Machherndlin Bach 260 ja Annabelle Lopez Ochoan Before After. Mukana ovat myös aiempien vuosien suursuosikit, Itzik Galilin The Sofa ja Johanna Nuutisen 3+1.

Illan ohjelmanumeroista vastaavat Kansallisbaletin tanssijoiden lisäksi mm. Dennis "Ätä" Nylund, Reija Wäre, Hanna Karttunen ja Victor Da Silva. Illan orkesterina on väkevä ja svengaava, kansainvälisen tason soul-nimi Tuomo Prättälä Tuomo-orkestereineen. Live-musiikin lisäksi paikalla soittaa levyjä DJ Oled Peled. Illan juontaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tanssiopettajana tutuksi tullut Marko Keränen.

Klubin sisäänkäynti Oopperan Töölönlahden puoleisilla ovilla avataan klo 22.00. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä ensimmäiset ohjelmanumerot alkavat jo klo 22.30. Valomerkki Oopperalla on klo 03.30 ja talo suljetaan klo 04.00. Klubin sisäänpääsy 20 euroa sisältää myös narikkamaksun. Tapahtuma on sallittu 18 vuotta täyttäneille.

Katso esittelyteksti