Siirry suoraan sivun sisältöön

Päänäyttämön katsomo

Esteetön oopperatalo

Pyörätuolipaikat

Hissillä pääsee 1. ja 2. parvelle. Päänäyttämön katsomossa pyörätuolipaikat sijaitsevat  1. ja 2. parven aitioissa, ja myös Alminsalissa on pyörätuolipaikkoja. Mainitsethan toiveistasi lipunvarauksen yhteydessä, kuitenkin viimeistään viikkoa ennen esitystä. Pysäköinti ja sisäänkäynti Töölönlahden puolelta.


Induktiosilmukka

Induktiosilmukka parantaa kuulolaitteen avulla välittyvää kuuntelukokemusta päänäyttämön katsomon permannon riveillä 5-17, 1. parven riveillä 1-2 ja 2. parven 1. rivillä. Mainitsethan toiveistasi lipunvarauksen yhteydessä.


Tekstilaite 

Kansainvälisen käytännön mukaisesti oopperat esitetään pääosin alkuperäiskielellä, italialaiset oopperat italiaksi, saksalaiset saksaksi jne. Juonen seuraamista helpottaa näyttämöaukon yläpuolella sijaitseva tekstilaite, jossa tarina kulkee yleensä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi käännettynä.


Pysäköinti

Kansallisoopperan oma pysäköintialue Töölönlahden puolella on tarkoitettu invapysäköintiin sekä lyhytaikaiseen (15 min) pysäköintiin. Oopperataloa lähimmät pysäköintialueet ovat Mäntymäen kentällä ja Helsinginkadun varressa. 

Kulkuyhteydet ja kartat

 

 

 

 

 

Lisätietoja ja varaukset

Varaa pyörätuolipaikka tai kysy lisää esteettömyyteen liittyvistä asioista Oopperan myyntipalvelusta.

Myyntipalvelu