Siirry suoraan sivun sisältöön

Baletin workshop

Tulevat esitykset

Ei tulevia esityksiä

Baletin workshop

Suomen Kansallisbaletin tanssijat näyttävät kykynsä koreografeina workshopissa lokakuun puolivälissä. Seitsemän uuden teoksen ilta nähdään Alminsalissa kaksi kertaa. Ohjelmassa on aiemmista workshopeista tuttujen tanssijoiden koreografioiden lisäksi myös nuorten kansainvälisten tanssijoiden ensimmäisiä teoksia Kansallisbaletille.

Illan aloittaa Jani Talon ja Terhi Räsäsen koreografia Fallen, jonka jälkeen on vuorossa nuoren espanjalaisen Sergi Nicolau Castellanosin Stabat Mater ja Turkista kotoisin olevan Emrecan Tanisin Nefes. Ilta jatkuu Stanislav Beljajevskin koreografialla Je suis malade, Auri Aholan teoksella Buttery Tempo Mental Weather sekä Anandah Konosen teoksella La Banda Sonora. Illan päättää Aapo Siikalan Dinner For My Sailor.

Illan teosten kirjo on monipuolinen kolmen minuutin pituisesta sooloteoksesta puoli tuntia kestävään teokseen 13 tanssijalle. Tanssijoina nähdään suuri joukko Kansallisbaletin tanssijoita ja tanssijaharjoittelijoita sekä vierailijoina Riku Lehtopolku ja Kansallisbaletin balettimestarina nykyisin työskentelevä Francis Guardia. Teosten musiikkina kuullaan niin Beethovenia ja Pergolesia kuin Marizaa ja Gypsy Kingsiäkin.

Liput 15/8e

Kokonaiskesto 2 t, 1 väliaika (väliajan kesto n. 25 min)
 
 
 

Esitysaika: pe 12.10.2012 19:30

Esitysaika: ma 15.10.2012 19:00