Siirry suoraan sivun sisältöön

Avoimien ovien päivä (Syksy 2012)

Tulevat esitykset

Ei tulevia esityksiä

Avoimien ovien päivä (Syksy 2012)

Suomen Kansallisoopperan Avoimien ovien päivän maksuttomassa tapahtumassa on runsaasti nähtävää, kuultavaa ja koettavaa sekä lapsille että aikuisille.

Avoimet ovet 20.4. klo 10-15

TYÖPAJAT JA KIERTOKÄYNNIT (yli 5-vuotiaille)
Lippujenjako INFO-pisteestä alkaa aina 30 min ennen aloitusaikaa. INFO sijaitsee Mannerheimintien puoleisessa aulassa. Työpajojen ja kiertokäyntien lähtöpiste kerrotaan ilmoittautuessa INFO-pisteessä. Lippuja ei ole mahdollisuutta varata ennakkoon.

klo 10.15 (Lippujenjako klo 10.15 työpajoihin alkaa ovien auetessa klo 10)
KREIVITTÄREN HOVIKOULU 1 (kesto 1 h)
ROBIN HOOD -MUSIIKKITYÖPAJA 1 (kesto 45 min)
ORKESTERIMUUSIKOIDEN VIERAINA, TYÖPAJA 1 (kesto 45 min)

klo 10.30
KIERTOKÄYNTI 1 (kesto 45 min)

klo 11.15
KREIVITTÄREN HOVIKOULU 2 (kesto 1 h)
ROBIN HOOD -MUSIIKKITYÖPAJA 2 (kesto 45 min)
ORKESTERIMUUSIKOIDEN VIERAINA, TYÖPAJA 2 (kesto 45 min)

klo 11.30
KIERTOKÄYNTI 2 (kesto 45 min)

klo 12.00
KIERTOKÄYNTI 3 (kesto 45 min)
BALETTIA VASTA-ALKAJILLE 1 (kesto 45 min)

klo 12.15
KREIVITTÄREN HOVIKOULU 3 (kesto 1 h)
VOLDEMORTIN IHMEELLISET INSTRUMENTIT, MUSIIKKITUOKIO 1 (kesto 30 min)

klo 12.30
ROBIN HOOD -MUSIIKKITYÖPAJA 3 (kesto 45 min)

Klo 13.00
VOLDEMORTIN IHMEELLISET INSTRUMENTIT, MUSIIKKITUOKIO 2 (kesto 30 min)
KIERTOKÄYNTI 4 (kesto 45 min)

klo 13.15
KREIVITTÄREN HOVIKOULU 4 (kesto 1 h)

klo 13.30
ROBIN HOOD -MUSIIKKITYÖPAJA 4 (kesto 45 min)
BALETTIA VASTA-ALKAJILLE 2 (kesto 45 min)
KIERTOKÄYNTI 5 (kesto 45 min)

klo 14.00
KIERTOKÄYNTI - RUNDVANDRING, på svenska (längd 45 min)
VOLDEMORTIN IHMEELLISET INSTRUMENTIT, MUSIIKKITUOKIO 3 (kesto 30 min)

klo 14.15
KREIVITTÄREN HOVIKOULU 5 (kesto 1 h)

klo 14.30
ROBIN HOOD -MUSIIKKITYÖPAJA 5 (kesto 45 min)

MUUT TAPAHTUMAT
Näihin voit tulla ilman lippua

klo 10.15 NUORTEN MUSIIKKITEATTERIRYHMÄ PAR(R)ASVALOT ESITTÄYTYY Yläeteishalli, Lounge (kesto 5 min)
klo 10.30 YHTEISLAULUTUOKIO Päälämpiö, Juha-pääty (kesto 20 min)
klo 11.00 NUORTEN MUSIIKKITEATTERIRYHMÄ PAR(R)ASVALOT ESITTÄYTYY Yläeteishalli, Lounge (kesto 5 min)
klo 11.00 NIMENI ON SORMIRADIO, TANSSIESITYS YLI 4-VUOTIAILLE Alminsali (kesto 45 min)
klo 11.15 YHTEISLAULUTUOKIO Päälämpiö, Juha-pääty (kesto 20 min)
klo 12.00 YHTEISLAULUTUOKIO Päälämpiö, Juha-pääty (kesto 20 min)
klo 12.30 NIMENI ON SORMIRADIO, TANSSIESITYS YLI 4-VUOTIAILLE Alminsali (kesto 45 min)
klo 13.00 LAULUMUSIIKIN HELMIÄ -KONSERTTI, OOPPERAN KUORON LAULAJAT Päälämpiö, Juha-pääty (kesto 35 min)
klo 14.00 YHTEISLAULUTUOKIO Päälämpiö, Juha-pääty (kesto 20 min)
klo 14.30 KAMARIMUSIIKKIA, OOPPERAN ORKESTERIN MUUSIKOT Päälämpiö, Juha-pääty (kesto 30 min) 

TAPAHTUU TAUOTTA

klo 10-12 VERRATTOMAT PÄÄHINEET, ASKARTELUPISTE Päälämpiö, Carmen-pääty
klo 12.30-14.45 VERRATTOMAT PÄÄHINEET, ASKARTELUPISTE Päälämpiö, Carmen-pääty
klo 10-14 ANNA KONTEK KERTOO PUKUSUUNNITTELIJAN TYÖSTÄ Parvilämpiö
klo 10-13 MASKEERAUSPISTE Yläeteishalli
klo 10-14.30 KAHVIO AVOINNA Päälämpiö

 
 
 

Esitysaika: la 13.10.2012 10:00

Esitysaika: la 20.4.2013 10:00