Siirry suoraan sivun sisältöön

Liput

Yksittäisten lippujen teos- ja iltakohtaiset hinnat löydät kunkin teoksen sivulta ohjelmisto ja kalenteri -sivun kautta.

Katsomopaikkojen jakautuminen hintaryhmiin vaihtelee iltakohtaisesti, ja kunkin illan katsomokartta hintaryhmineen ja vapaana olevine paikkoineen on nähtävissä Lippupisteen verkkokaupassa.

Oopperan verkkosivuilla ja Lippupisteen verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät Lippupisteen palvelumaksun. Palvelumaksu peritään kaikissa myyntipaikoissa, mukaan lukien Lippupisteen verkkokauppa ja Oopperan lipunmyynti. Tietoa alennushinnoista ja palvelumaksuista löydät tästä.

Lisätietoja Oopperan ryhmämyynnistä.

 

Katsomokartta

Paikkakohtaisista katsomokartoista näet paikkasi sijainnin päänäyttämön ja Alminsalin katsomoissa. Huomioithan, että turvakaide voi rajoittaa näkyvyyttä 3. parven 1. rivillä.

Permannon rivin 19 reunimmaisille paikoille 698-700 sekä 725-727 tekstityslaitteen ruotsin- ja englanninkielinen tekstitys ei näy kokonaisuudessaan.

Lippujen hintaryhmät vaihtelevat iltakohtaisesti, ja kunkin illan katsomokartta hintaryhmineen on nähtävissä Lippupisteen verkkokaupassa.

Päänäyttämön katsomokartta (syksyn 2015 esityksissä)
Päänäyttämön katsomokartta (kevät 2016)
Päänäyttämön katsomokartta, permanto (kevät 2016)
Alminsalin katsomokartta

 Uusi joustolippu turvaa pääsysi esitykseen, vaikka suunnitelmat muuttuisivat. 10 euron lisähinnalla voit vaihtaa lippusi jopa viikkoa ennen esitystä. Lue lisää .

 

Myyntiehdot, alennukset ja palvelumaksut

Alennukset ovat voimassa rajatuilla paikoilla permannolla sekä 1. ja 2. parvella, ellei toisin mainita. Alennukset myönnetään päänäyttämön esitysten normaalihinnoista teoskohtaisesti, eivätkä ne koske ensi-iltoja tai vierailunäytäntöjä. Alennus ei koske lipun sisältämää palvelumaksua (1,50-3,50 e), vaan alennusprosentti lasketaan lipun hinnan palvelumaksuttomasta osuudesta. Muutokset mahdollisia.

Ohjelmistonmuutostapauksissa tai jos näytäntö perutaan ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) lipun hinta palautetaan pääsylippua vastaan kuukauden sisällä muutoksesta tai perumisesta. Toimitus- ja palvelumaksuja ei palauteta. Muista kuluista Ooppera ei vastaa.  


ALENNUKSET SYKSY 2015

Ryhmäalennukset ovat voimassa maanantaista torstaihin. Alennus 10-29 henkilön ryhmille 5 e/lippu ja vähintään 30 henkilön ryhmille 10 e/lippu. Jos lippuja lunastetaan vähintään 30 kpl, saa ryhmänvetäjä oman lippunsa hintaan 21 e. Ryhmänvetäjän lippu myönnetään varauksen halvimpaan hintaryhmään.

Oopperan kummituksen ryhmälipuissa on poikkeavat ehdot, ks. alla.

Nuorisoalennus 50% lipun hinnasta alle 20-vuotiaille. Ks. myös liput saman päivän esitykseen.

Opiskelijat, varusmiehet ja siviilipalvelusmiehet: Alennus 40 % lipun hinnasta. Etu voimassa maanantaista torstaihin ja rajallisesti viikonlopun esityksissä. Ks. myös liput saman päivän esitykseen.

Eläkeläisalennus 10 e/lippu rajatuilla paikoilla permannolla ja 1. parvella. Ks. myös liput saman päivän esitykseen.

Liput saman päivän esitykseen alle 20-vuotiaille, opiskelijoille, varusmiehille, siviilipalvelusmiehille, eläkeläisille ja työttömille: 15 e rajatuilla paikoilla permannolla ja 2. parvella (ei varauksia, ei koske peruutuspaikkoja, voimassa myyntitilanteen mukaan). Edun saa vain henkilökohtaisesti.
Alennukseen oikeuttava todistus tulee olla mukana lippua ostaessa ja esitykseen tultaessa. Ei myynnissä verkkokaupassa eikä R-kioskeilla.

Matkanjärjestäjäalennus 10 % normaalihintaisista lipuista myönnetään vastuullisille matkanjärjestäjille  (väh.10 hengen ryhmille).

Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tutustu Joustolippuumme, joka sisältää  vaihto-oikeuden jopa viikkoa ennen esitystä.

Joustolippu +10 e/lippu oikeuttaa vaihtamaan samanhintaiseen tai kalliimpaan lippuun saman tai toisen teoksen esitykseen myyntitilanne huomioiden. Lippu on vaihdettava viimeistään viikkoa ennen esitystä. Kalliimpaan lippuun vaihdettaessa asiakas maksaa välisumman. Jouston voi lisätä perushintaiseen sekä nuoriso-, opiskelija- ja eläkeläislippuun. Palvelupalkkio peritään lipun vaihtamisen yhteydessä. Aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä.

Onnenpaikka on uusi ja edullinen lippu arki-iltoihin sinulle, joka et ole ronkeli sen suhteen, missä päin katsomoa istut. Takaamme hyvän ja vähintään 50 euron arvoisen paikan 30 eurolla. Lue lisää


Oopperan kummitus
Oopperan kummituksen alennuksissa on muusta lipunmyynnistämme
poikkeavat ehdot. Alennukset ovat voimassa arkiesityksissä maanantaista
torstaihin rajatuilla paikoilla permannolla sekä 1. ja 2. parvella. Alennukset
eivät koske esitystä uudenvuodenaattona 31.12.2015 ja helatorstaina 5.5.2015. Alennukset myönnetään perushinnoista, eivätkä ne koske lipun sisältämää
palvelumaksua vaan alennus lasketaan lipun hinnan palvelumaksuttomasta
osuudesta.
Ryhmäalennus (vähintään 20 henkeä) 10% rajatuilla paikoilla permannolla
ja 1. ja 2. parvella. Ryhmänvetäjänä oma lippusi on ilmainen, kun ryhmän koko yhdessä esityksessä on yli 20 henkeä.
Opiskelijat ja alle 16-vuotiaat koululaiset (kevät 2016 kaikki alle 20-vuotiaat), liput alkaen 55,50 e rajatuilla paikoilla permannolla ja 1. ja 2. parvella.
Eläkeläisliput alkaen 70,50e rajatuilla paikoilla permannolla ja 1. parvella.

 

Palvelumaksut ja toimituskulut

Palvelumaksut ovat voimassa verkkokaupassa sekä Oopperan lipunmyynnissä ja Lippupisteen myyntipisteissä. 

Yksittäisten lippujen palvelumaksut
(lippujen hinta sisältää palvelumaksun)

-Liput 0 - 9,99€/lippu: 1,50€/lippu
-Liput 10,00 - 39,99€/lippu: 2,50 €/lippu
-Liput 40€ - /lippu: 3,50 €/lippu

R-kioskeilla kokonaishintaan lisätään 1 euro / lippu.

Kausilippujen palvelumaksut
0 €/kortti +0,40 €/tilaisuus
Esimerkki kausikorttisarjasta, johon kuuluu 8 esitystä:
Palvelupalkkio 8 x 0,40 € yhteensä 3,20 €/kausikortti.

Printtilipun kuluttaja tulostaa itse ja sen toimitusmaksu on 1e/tilaus. Kirjeitse toimitettavan tilauksen maksu on alkaen
8,90 e/tilaus Suomeen, 20 e/tilaus Eurooppaan ja 35 e/tilaus
muualle maailmaan.
Muut toimitusmaksut on selvitetty Lippupisteen verkkokaupassa. Myyntipisteistä ostetusta lipusta maksetaan vain palvelupalkkio.

Puhelinpalvelu 0600 900 900
Puhelun hinta 1,98 e / min + pvm

Alennuslippujen myynti

Lippupisteen verkkokaupasta voit toistaiseksi hankkia normaalihintaisia, koululais- ja opiskelijalippuja. Muita erikoislippuja myyvät Oopperan lipunmyynti ja Lippupisteen toimipaikat. Alennukseen oikeuttava kortti tai muu todiste on esitettävä pyydettäessä, kun saavut esitykseen.

Lippupiste
Oopperan ryhmämyynti


Peruutusehdot

Maksettuja lippuja ei vaihdeta (lukuunottamatta joustolippua) eikä lunasteta takaisin. Ohjelmistonmuutostapauksissa tai jos näytäntö perutaan ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) lipun hinta palautetaan pääsylippua vastaan kuukauden sisällä muutoksesta tai perumisesta. Muista kuluista Ooppera ei vastaa.


Maksuvälineet

Oopperan lipunmyynnissä maksuvälineenä Debit-kortit, Visa Electron sekä yleisimmät luottokortit. Lisäksi maksuvälineenä käyvät myös kulttuurisetelit (Smartum, Tyky-kuntoseteli ja Virikeseteli) sekä Ticket Mind&Body -kortti, Ticket Duo -kortti ja Smartum-saldokortti sekä Tyky-online.

Oopperan lipunmyynti

Palvelupiste
avoinna ma-pe 12-19, la 12-18
ma 23.11. lipunmyynti on avoinna
poikkeuksellisesti 12-18.

Puhelinpalveluajat
ma–pe 9–18, la 12–18
(09) 4030 2211

Pyhäpäivisin palvelupiste aukeaa
2 h ennen esitystä.

JOULU 2015

23.12.-27.12.2015  ja 1.1.2016
Oopperan lipunmyynti on suljettu

Helsinginkatu 58, 00260 Helsinki
Sisäänkäynti Töölönlahden puolelta
Oopperankujalta.

Lippupiste 

p. 0600 900 900 (1,98 e/min+pvm)
Avoinna joka päivä 7–22   

 Osta lippu

Lippupisteen verkkokauppa on
turvallinen, lisätietoa täältä.


Löytötavarat
Palvelut-sivulle

Kausikortit ja ryhmämyynti

Ryhmien lipunmyynti, kausikortit, sarjaliput, alennusliput, opastetut kiertokäynnit, käsiohjelmat ja muut tiedustelut:

Lisätietoa

 

Tutustu katsomoon

Paikkakohtainen katsomokartta

Lisätietoja ryhmämyynnistämme