Siirry suoraan sivun sisältöön

Lippujen toimitustavat

Lippujen varaaminen Kansallisoopperan näytöksiin ja konsertteihin sujuu vaivattomasti puhelimitse, verkossa tai sähköpostilla. Puhelinvarauksia voit tehdä lähes vuorokauden ympäri ja tilata liput vaikka suoraan omaan postilaatikkoosi. Kätevää on myös verkkoasiointi Lippupisteessä.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva tapa

1. Tulosta itse verkosta tilatut liput (http://www.lippu.fi/). Printtiliput maksetaan luottokortilla tai verkkopankissa ennen tulostamista, hinta alkaen 1,50 e/lippu.

2. Verkosta tilaamasi liput postitetaan sinulle halutessasi (http://www.lippu.fi/).  Liput maksetaan luottokortilla tai verkkopankissa ennen toimitusta. Hinta alkaen 8,90 e/toimitus.

3. Tilaa laskulla lippusi Oopperan lipunmyynnistä tai Lippupisteestä. Laskun maksettuasi liput lähetetään sinulle postissa. Toimitusmaksu alkaen 8,90 e/tilaus (maksuaika 5 vrk).

4. Voit tilata lippusi puhelimitse ja maksaa luottokortilla. Soita Oopperan ryhmämyyntiin tai Lippupisteeseen. Kysymme luottokorttitietosi (Visa, OK, Eurocard, MasterCard, AMEX, Diners), ja veloitamme liput luottokortiltasi. Liput saat postitse. Hinta Suomessa 10e/toimitus. Hinta muihin maihin 20 e/toimitus.

5. Voit noutaa varaamasi liput Lippupisteen toimipaikoista tai Oopperan lipunmyynnistä. Myydyistä lipuista peritään palvelupalkkio 2,50-3,50 e/lippu. Summa lisätään lipun hintaan.

Lippupisteen kuluttajahinnat

Erikoislippuja ryhmämyynnistä

Lippupisteen verkkokaupasta voit toistaiseksi hankkia normaalihintaisia lippuja, koululais- ja opiskelijalippuja sekä eläkeläislippuja.

Muita erikoislippuja myyvät Oopperan lipunmyynti ja Lippupisteen toimipaikat.

Ryhmämyynti