Siirry suoraan sivun sisältöön

Pieni merenneito

Sarjalippu - mikä lumoava keksintö

  

Balettipaketti

Ostamalla liput kolmeen balettiin, saat edullisimman puoleen hintaan.

Valitse kolme mieleistäsi balettia seuraavista: Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas, Bajadeeri, Liikkeen legendat, Pieni merenneito ja BACH. Forms of Silence and Empriness

Paketin hinta vaihtelee paikan, teoksien ja näytöspäivän mukaan. Esimerkiksi ostamalla keskipermannon paikat Bajadeerin,
Liikkeen legendojen ja Pienen merenneidon arkiesityksiin tulee paketin hinnaksi 208,50 e (sis. palvelupalkkiot) kun normaalihinta olisi 245 e.

Pakettihinta ei koske teoksen ensi-iltapäivää. 

Oopperapaketti

Valitse kolme mieleistäsi oopperaa ja saat edullisimman puoleen hintaan. Valitse pakettisi kauden teoksista Don Pasquale, Nenä, Thaïs,Indigo, Taikahuilu, Hulttion tie sekä Tristan ja Isolde.

Lippupaketin hinta vaihtelee paikan,  teoksien ja näytöspäivän mukaan. Esimerkiksi ostamalla keskipermannon paikat Nenän, Thaïsin ja Indigon arkiesityksiin, tulee paketin kokonaishinnaksi 205,50 e (sis.palvelupalkkiot) kun normaalihinta olisi 246 e.

Pakettihinta ei koske teoksen ensi-iltapäivää. 

Fantasia

Kokoa itse haluamasi teoskokonaisuus alla luetelluista esityksistä. Valitse kolme tai enemmän - alennus on 14-20%/lippu riippuen esitysten määrästä.


3-4 esitystä: alennus -14%/lippu
5-6 esitystä: alennus -17%/lippu
vähintään 7 esitystä: alennus-20%/lippu

Päänäyttämön esitykset:  Onegin, Don Pasquale, Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas, Thaïs, PianoEspoo konsertti, Bajadeeri, Hulttion tie, Liikkeen legendat, BACH. Forms of Silence and Emptiness, Tristan ja Isolde, Pieni merenneito (kevät 2016).

Kun ostat lipun vähintään kolmeen päänäyttämön esitykseen, voit liittää sarjakorttiisi myös Alminsalin ja muiden esityspaikkojen lippuja ja saat niistä saman alennuksen kuin päänäyttämön lipuista. Alennukset eivät koske teosten ensi-iltapäiviä.

Alminsali ja muut esityspaikat:
Balettioppilaitos esittää, NykytanssiPaletti, Balettioppilaitoksen joulujuhla 

 

Sarjalippujen paikat ovat permannolla ja 1. parvella rajatuilla
paikoilla. Lisätietoja teoksista saat klikkaamalla teoksen nimeä.

 

 

Varaukset ja tiedustelut

Sarjalipun saat soittamalla Oopperan ryhmämyyntiin
(09) 4030 2210 ma-pe 9-16

Lippupiste ei myy lippupaketteja.

Janoatko uutuuksia?

Paikan kysyttyihin kauden ensi-iltateoksiin varmistat kausikortilla.

Kausikortit