Siirry suoraan sivun sisältöön

Pieni merenneito

Sarjalippu - mikä lumoava keksintö

Perhepaketti

Kun ostat perheliput (2 aikuista + 2 nuorisolippua) Kaunottareen ja hirviöön, saat 15% alennuksen Pähkinänsärkijä ja hiirikuningas -baletista.

Balettipaketti

Ostamalla liput kolmeen balettiin, saat 50% alennuksen ohjelmistoon palaavan Oneginin lipusta. Paketin hinta vaihtelee paikan, teoksien ja näytöspäivän mukaan. Esimerkiksi ostamalla keskipermannon paikan Kaunottaren ja Hirviön, Pienen merenneidon, Pähkinänsärkijän ja Hiirikuninkaan ja Oneginin arkiesityksiin tulee paketin hinnaksi 293e (sis. palvelupalkkiot) kun normaalihinta olisi 325e. 

Oopperapaketti

Valitse kolme mieleistäsi oopperaa syksyn teoksista Tosca, Don Pasquale, Nenä ja Thaïs. Saat edullisimman puoleen hintaan. Lippupaketin hinta vaihtelee paikan,  teoksien ja näytöspäivän mukaan. Esimerkiksi ostamalla keskipermannon paikat Toscan, Nenän ja Thaisin arkiesityksiin, tulee paketin kokonaishinnaksi 185,50e (sis.palvelupalkkiot) kun normaalihinta olisi 222e.

Fantasia

Kokoa itse haluamasi teoskokonaisuus alla luetelluista esityksistä. Valitse kolme tai enenmmän - alennus on 14-20%/lippu riippuen esitysten määrästä.


3-4 esitystä: alennus -14%/lippu
5-6 esitystä: alennus -17%/lippu
vähintään 7 esitystä: alennus-20%/lippu

Päänäyttämön esitykset: Kaunotar ja hirviö, Tosca, Onegin, Don Pasquale, Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas, Thais, PianoEspoo konsertti 

Kun ostat lipun vähintään kolmeen päänäyttämön esitykseen, voit liittää sarjakorttiisi myös Alminsalin ja muiden esityspaikkojen lippuja ja saat niistä saman alennuksen kuin päänäyttämön lipuista.

Alminsali ja muut esityspaikat:
Balettioppilaitos esittää, NykytanssiPaletti, Balettioppilaitoksen joulujuhla 

 

Sarjalippujen paikat ovat permannolla ja 1. parvella rajatuilla
paikoilla. Lisätietoja teoksista saat klikkaamalla teoksen nimeä.

 

 

Varaukset ja tiedustelut

Sarjalipun saat soittamalla Oopperan ryhmämyyntiin
(09) 4030 2210 ma-pe 9-16

 

Lippupiste ei myy lippupaketteja.

Janoatko uutuuksia?

Paikan kysyttyihin kauden ensi-iltateoksiin varmistat kausikortilla.

Kausikortit