Siirry suoraan sivun sisältöön

Ryhmämyynti

Kansallisoopperan ryhmämyynnin kautta voit tilata ryhmälippuja, kausikortteja, sarjalippuja, alennuslippuja sekä muita erikoislippuja.

Ryhmämyynnin kautta voit myös ilmoittautua opastetulle kiertokäynnille tai neuvotella tilavuokrauksesta

Ryhmämyyntiin voit ilmoittaa myös osoitteenmuutokset.

Hyödynnä palvelumme Oopperan ystäville

Tutustu kulissientakaiseen elämään ja oopperatalon arkeen opastetulla kiertokäynnillä tai tilaa Ooppera&Baletti-lehti kotiisi maksutta. Tarvitsetko tilat juhliisi tai yrityksesi tapahtumaan? Tutustu palveluihimme!

Opastetut kiertokäynnit
Asiakaslehti ja käsiohjelmat 
Tilojen vuokraaminen
Yleisöyhteistyön palvelut kouluille ja muille erikoisryhmille

Alennukset ryhmille

Alennukset ovat voimassa rajatuilla paikoilla permannolla sekä 1. ja 2. parvella, ellei toisin mainita. Alennukset myönnetään päänäyttämön esitysten normaalihinnoista teoskohtaisesti, eivätkä ne koske ensi-iltoja tai vierailunäytäntöjä. Alennus ei koske lipun sisältämää palvelumaksua (1,50–3,50 e), vaan alennusprosentti lasketaan lipun hinnan palvelumaksuttomasta osuudesta.

Ryhmäalennukset ovat voimassa maanantaista torstaihin. Alennus vähintään 20 henkilön ryhmille 5 e/lippu ja vähintään 30 henkilön ryhmille 10 e/lippu.
Ryhmänvetäjänlippu 20,50e kun lippuja ostetaan vähintään 31 kpl, ryhmänvetäjän lippu myönnetään varauksen halvimpaan hintaryhmään.
Huomaathan, että Oopperan kummituksen ryhmälipuissa noudatetaan poikkeavia ehtoja.

Koululaisalennus 50 % lipun hinnasta alle 16-vuotiaille. 

Koululaisryhmille on tarjolla myös erikoishintaisia (alkaen 18 e) ooppera- ja balettiesityksiä. Varaukset ryhmämyynnin kautta.
Tarjoukset koululaisryhmille 

Opiskelija-alennus 50 % lipun hinnasta alle 30-vuotiaille opiskelijoille. Saman päivän esityksiin liput 12,50 e rajatuilla paikoilla permannolla ja 2. parvella (ei varauksia, ei koske peruutuspaikkoja).

Alle 25-vuotiaat, työttömät, varusmiehet ja siviilipalvelusmiehet:
Saman päivän esityksiin liput 12,50 e rajatuilla paikoilla permannolla ja 2. parvella (ei varauksia, ei koske peruutuspaikkoja). Etu koskee myös alle 30-vuotiaita opiskelijoita. Edun saa vain henkilökohtaisesti. Alennukseen oikeuttava todistus tulee olla mukana lippua ostaessa ja esitykseen tultaessa.

Eläkeläisalennus 5 e/lippu rajatuilla paikoilla permannolla ja 1. parvella.

Matkanjärjestäjäalennus 10 % normaalihintaisista lipuista myönnetään vastuullisille matkanjärjestäjille (väh. 10 hengen ryhmille).

Palvelupalkkiot ja toimitusmaksut

Palvelumaksu: Ilmoitettu lipun hinta sisältää palvelumaksun (1,50–3,50 e). Oopperan lipunmyynnissä noudatetaan Lippupisteen palvelumaksuhinnoittelua.

Toimitusmaksu: Mikäli lippu tulostetaan itse verkkokaupassa tai ostetaan Lippupisteen myyntipaikasta tai Oopperan lipunmyynnistä, hintaan ei lisätä toimitusmaksua. Muissa tapauksissa ostajalta peritään toimitustavan mukainen toimitusmaksu. Kirjeitse toimitettavan tilauksen toimitusmaksu on 10 e/tilaus Suomeen ja 20–35 e/tilaus Suomen ulkopuolelle. Tietoa muista toimitusmaksuista löydät Lippupisteen palvelusta lippu.fi.

Vaihto-oikeus ja maksuvälineet

Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ohjelmistonmuutostapauksissa tai jos esitys perutaan ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) lipun hinta palautetaan pääsylippua vastaan kuukauden sisällä muutoksesta tai perumisesta. Toimitusmaksuja ja palvelumaksuja ei palauteta. Muista kuluista Ooppera ei vastaa.

Oopperan lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät debitkortti ja yleisimmät luottokortit. Lisäksi maksuvälineenä käyvät myös kulttuurisetelit.

  

Oopperan kummituksen ryhmämyynti on käynnissä!

Kaikkien aikojen musikaalimenestys Oopperan kummitus nähdään viimein Suomessa. Ensi-ilta on 4.9.2015 - ja lipunmyynti on jo käynnissä!

Tutustu tästä

 

 

Ryhmävaraukset ja kausikortit

Puhelin (09) 4030 2210
Avoinna ma–pe 9–16

Oopperan lipunmyynti

Palvelupiste avoinna
ma-pe 12-19, la 12-18

Puhelinpalveluajat:
ma–pe 12–18, la 12–18
(09) 4030 2211